lør. 17. jul. | Rosenhaven

DOC HOULIND MED GREGG STAFFORD

LARS NIELSEN – FIRMAET BLIK OG RØR præsenterer Doc Houlind og hans band der spiller så vidunderlig og ægte New Orleans Jazz, at vi simpelthen ikke vil undvære dem. Igen har vi hentet det amerikanske verdensnavn Gregg Stafford. Koncerten er sponsoreret af LARS NIELSEN – FIRMAET BLIK OG RØR

Tid & Sted

17. jul. 11.00 – 14.00
Rosenhaven, Slotsgade 52, 3400 Hillerød, Danmark

Beskrivelse

Doc Houlind og hans band spiller så vidunderlig og ægte New Orleans Jazz, at vi simpelthen ikke vil undvære dem.

Doc og ”Jazz i Rosenhaven” har til denne koncert igen hentet et verdensnavn til Rosenhaven – Den amerikanske trompetist Gregg Stafford, som sidste år indtog ”Rosenhaven” med storm. Gregg bor i New Orleans hvor han i mange år har arbejdet for at bevare sin berømte hjembys musikalske arv. Han er musiklærer, blev i 1984 leder af the Young Tuxedo Brass Band og har spillet med så kendte navne som Wynton Marsalis og Brian Carrick. I 1990érne spillede han jævnligt i Preservation Hall, hvor hans fantastiske trompetspil får tankerne ledt hen mod Louis Armstrong. Dette er et gensyn, vi glæder os meget til.

Orkester:

Søren Doc Houlind: Trommer/sang. Jesper Capion Larsen: Klarinet. Lis Krøyer: Piano. Ebbe Kjærsgaard Hansen: Banjo. Kristian Barfod: Basun. Ole Olsen: Bas. Gregg Stafford: Trompet.

Dagens sponsor er LARS NIELSEN - FIRMAET BLIK OG RØR

Del denne begivenhed

Tilmelding til Jazz i Rosenhavens Nyhedsbrev...

"Bare det snart var lørdag - og man sad nede i Rosenhaven"