top of page

ROYAL STAGE BYDER PÅ BRUNCH OG JAZZ

Vær med til at indvie foyeren når vi kombinerer lækker brunch med jazzens liflige toner


Hvad er bedre end lækker mad kombineret med jazzens liflige toner?


Du kan være med til noget helt nyt, når ROYAL STAGE i Hillerød for første gang arrangerer Jazzbrunch i den 360 kvadratmeter store foyer.


Restaurant Royal sørger for en lækker brunchanretning bestående af: Hjemmerøget lakserielette, skyr med granola og bærpuré, røræg med brunchpølse og bacon, Serranoskinke og fennikelsalami, frisk frugt, brie og skiveost, hjemmebagt brød, minicroissant, smør og marmelade. Inklusiv kaffe og te.

DER ER TO JAZZOPLEVELSER MED BRUNCH I VENTE DEN 20. OG 27. SEPTEMBER!


Søndag 20. september fra 9.30-12 spiller Jensens Jazz Serenaders

Bandet adskiller sig fra andre jazzbands ved at have to kvindelige medlemmer som desuden er mor og datter. Datteren Nina er bandets banjospiller og vokalist, men hun pifter også mange numre, hvilket sætter et ekstra krydderi til musikken.


Tonerne byder på et blandet program i klassisk New Orleansstil med afstikkere til nutidige popnumre og til caribiske rytmer.


Orkestret har de seneste år spillet rundt omkring i Danmark og turneret i England, Tyskland og Sverige.


Bandet består af fem musikere:  Ole Olsen (klarinet, sax), Nina Ehrenstråle (banjo, vokal, pift), Hans Kahlen (trombone), Erling Rasmussen (piano, vokal) og Nan Ehrenstråle (bas).Søndag 27. september fra 09.30-12 spiller Maria McTurk og Torben Kjær Trio

Kan du huske »Dansevisen« og »Snakker med mig selv« med musik af Otto Francker?

Nu har hans søn Steen Francker lavet musik og tekster til nye jazzviser sunget som i gamle dage. Sangene præsenteres af Maria McTurk og Torben Kjær Trio.


Maria McTurk er en dansk jazzsangerinde, der de senere år har udgivet jazz på dansk.

Hun samarbejder med komponisten, pianisten og kapelmesteren Torben Kjær, som har arrangeret musikken og også spiller klaver på hendes seneste to udgivelser »Det eneste jeg ønsker« (2017) og »Månen er Blå« (2019) og på den kommende udgivelse »Tour de l’amour« (2020) med musik og tekster af Steen Francker.


Torben Kjær har bl.a. spillet sammen med Ben Webster, Dexter Gordon og Dizzy Gillespie, samt komponeret musikken til DR’s anmelderroste serie »Historien om Danmark«. Med sig har de bassisten Niels Wilhelm Knudsen.Vi overholder selvfølgelig alle covid-19 retningslinjer og sørger for, at du kan have en dejlig formiddag i trygge rammer.

ROYAL STAGE er Nordsjællands nye, store mulighed for oplevelser inden for kultur, sport og event. Arenaen med 3.000 siddepladser og mulighed for 4.000 til koncerter blev indviet i januar 2020. Og sammen med de mange faciliteter i det tidligere FrederiksborgCentret er der i alt 17.500 kvadratmeter indendørs og masser af udendørs aktiviteter på den 80.00 kvadratmeter store grund. Årligt lægger flere end 1,1 million mennesker vejen forbi.

Læs mere på royalstage.dk331 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page