top of page

BAGGRUND

Tubamand 3.jpg

"Jazz i Rosenhaven" er et midtby-projekt, som Hillerød Kommune og videncentret C4 har igangsat med det formål at styrke Hillerød som handelsby.

"Jazz i Rosenhaven" har taget navn efter, at der spilles traditionel jazzmusik i Rosenhaven, et gammelt Hillerød klenodie og mødested som mange hillerødanere husker helt tilbage fra de var meget unge, og hvor man sad bænket i hyggelige båse omkranset af hække og spiste is og drak sodavand. Haven forfaldt mod slutningen af forrige århundrede, og rosenbuskene forsvandt, men er nu bragt tilbage til sin tidligere storhed af ejerne af restaurant  Rib House, Slotsgade 52 Hillerød.

Rosenhaven ligger lige bag restauranten, hvorfra havens gæster har en vidunderlig udsigt over Slotssøen, Frederiksborg Slot, Jægerbakken og den smukke Barokhave. En anløbsbro for motorfærgen "Frederiksborg" lægger til lige udenfor Rosenhaven og bringer folk fra Barokhaven og byens smukke torv.

Du finder Rosenhaven for enden af Slotsgade helt nede ved slottet. Der er parkering i Slangerupgade eller på 'Posen' i Slotsgade. Fra Hillerød station er der ca. 1 km til fods eller bus 301 og 302 kører hvert 10. minut. Stå af på Slangerupgade ved slottet.

Se et kort her

 

Se også artiklen fra 2015 hvor TV2 LORRY omtaler os og bl.a. både Kesser og Stig er med

Eller tag med på sejltur med den lille færge i denne video

MERE OM OS

Ejerne af restaurant Rib House, Nick og Dogan er hovedsponsorer  for  "Jazz i Rosenhaven". Den daglige leder i Hillerød er Dogan. Sammen med Boliglån.dk lægger de desuden arealer til de svingende sommerjazz koncerter i Rosenhaven.

Styregruppen i "Jazz i Rosenhaven" består af to  Hillerød borgere:

Søren Wiberg og Stig Deichmann.

Siden start i 2015 har de sammen med Gert Christiansen stået for alt arbejde vedr. Jazz i Rosenhaven.

Drevet af en brændende kærlighed til musikken og byen.

Til sæsonen 2020 har de udvidet holdet med endnu en mand:

 

Peter Jacob Larsen. Peter er Hillerødaner og driver Black Star Booking med billetsalg. Han er en ildsjæl, der med stor succes arrangerer kvalitetskoncerter bl.a. i Støberihallen i Hillerød. Peters første og meget vigtige opgaver var at skabe denne helt ny hjemmeside, samt at opdatere og udvikle  Facebook profilen for ”Jazz i Rosenhaven”. 

bottom of page