top of page

lør. 27. jul.

|

Rosenhaven

Doc Houlinds New Orleans Revival All Stars

Orkestret består af yngre og ældre musikere bl.a. et par tidligere PAPA BUE folk, med en fælles interesse for tidlige Papa Bue numre samt den tidlige New Orleans jazz, som den blev præsenteret af de største amerikanske orkestre. SPONSOR: Louis Nielsen, Hillerød

Doc Houlinds New Orleans Revival All Stars
Doc Houlinds New Orleans Revival All Stars

Tid og sted

27. jul. 2024, 11.00 – 14.00

Rosenhaven, Slotsgade, 3400 Hillerød, Danmark

Om eventet

Doc Houlind New Orleans Revival All Stars har sine rødder helt tilbage til begyndelsen af 70erne, hvor Doc Houlind startede sit første traditionelle jazz band.

Orkesteret består i dag bl.a. af et par tidligere PAPA BUE folk, men alle har en fælles interesse for New Orleans jazzen, som den blev præsenteret af de største amerikanske orkestre, der kom til Europa. De mest fremtrædende eksempler på disse bands, der fik folk til at gå amok var f.eks. Kid Ory’s band. Måske endnu mere Louis Armstrong med sin solistiske spil og bestemt ikke at forglemme George Lewis Ragtime Band, som tog pusten fra alle med deres unikke ensemblespil med et enormt svingende rytmisk fundament. Disse orkestre skabte revival jazzen, der udgjorde jazzboomet i 60’erne og 70’erne i Europa.

Del dette event

bottom of page