Endnu ikke afgjort | Støberihallen

Forårskoncert i Støberihallen - ”Jesse´s New Orleans Band” (2022)

”Jesse´s New Orleans Band” – et fremragende syv mandsband fra Stockholm, der begejstrer alle, som holder af virkelig god traditionel jazz. ”Jesse’s New Orleans Band” er loyal over for den oprindelige musik, der bliver spillet i egen fortolkning. Stor tak til NORDEA, Hillerød og Mikkel Bjerrum, dir.
Billetter sælges ikke
Forårskoncert i Støberihallen - ”Jesse´s New Orleans Band” (2022)

Tid & Sted

Endnu ikke afgjort
Støberihallen, Nordstensvej 1, 3400 Hillerød, Danmark

Beskrivelse

”Jesse´s New Orleans Band” – et fremragende syv mandsband fra Stockholm, der begejstrer alle, som holder af virkelig god traditionel jazz. ”Jesse’s New Orleans Band” er loyal over for den oprindelige musik, der bliver spillet i bandets egen fortolkning. Det er nutidig, traditionel jazz, når den er allerbedst. 

Orkesterlederen – den meget erfarne Jens ”Jesse” Lindgren – og hans robuste, kraftige trombonespil er en vigtig del af det kollektive spil sammen med de lige så erfarne Ragner Tretow på trompet og klarinettisten Tord Larson. 

”Jesse” har turneret i over 25 lande og besøger hvert år New Orleans, hvor han spiller med de allerbedste traditionelle orkestre. I hans spil aner man Kid Ory, Tricky Sam Nanton, Jim Robinson m.fl. I maj måned skulle han have turneret med Chris Barbers Band i England, men Corona virussen har udskudt dette engagement.

Klarinettist/saxofonist Tord Larson spiller klarinet i den elegante Kreolske New Orleans tradition, mens hans kraftfulde saxofon fører tankerne til indspilninger med bl.a. Fats Domino. Trompetisten Ragnar Tretow er en af genrens fornemste udøvere, der vækker minder om de store mestre som King Oliver, Bunk Johnson, Louis Armstrong og Henry ”Red” Allen. Han har tidligere optrådt i Rosenhaven. Rytmegruppen, som skaber det swingende grundlag for de tre solister, består af eminente musikere som pianisten Lars Tidholm, Göran Stachewski på banjo, Thomas Ekström på bas og Sven Stålberg på trommer. 

Glæd jer – det bliver en uforglemmelig oplevelse - men skynd jer at købe billetter. 

Prisen er beskeden – kr. 185 for 3 timers pragtfuld underholdning og kr. 50 for en velsmagende jazz

sandwichbolle.

Dørene åbner kl. 17.45.

Denne pris er kun mulig, fordi NORDEA, Hillerød støtter os.

En stor, stor tak til NORDEA, Hillerød og den nye direktør Mikkel Bjerrum der velvilligt sponserer koncerten.

Del denne begivenhed