top of page

lør. 14. aug.

|

Rosenhaven

PAPA PIDERS JAZZBAND

Brass Bandet ”Jazz Serenaders” (sponseret af VIDENCENTER C4) sejler kl. 10.30 mod Rosenhaven for sammen med ”Papa Piders”- sponseret af SYDBANK- at starte årets sidste koncert i Rosenhaven. Brass Bandet spiller derefter 2½ time byens gågader og forretninger.

PAPA PIDERS JAZZBAND
PAPA PIDERS JAZZBAND

Tid og sted

14. aug. 2021, 11.00 – 14.00

Rosenhaven, Slotsgade 52, 3400 Hillerød, Danmark

Om eventet

Papa Piders Jazzband er et af Sveriges mest populære jazzbands, som har rødder helt tilbage til 60’erne, og de har hver gang, de optræder i Rosenhaven, fået vores gæster ” helt op på tæerne”. De er nærmest uundværlige.

Bandet er tidligere belønnet både med juryens og publikums pris som Sveriges bedste jazzband, og det er man ikke i tvivl om, når man hører dem. Papa Piders vækker pragtfulde minder om Acker Bilk, Ken Colyer og Chris Barber.

Orkester:

Sverker Nyström: Klarinet/Saxophone/Sang. Claes Nordborg: Bas/Sang. Klas Nilsson: Trompet/Sang. Bo Lindgren: Trommer. Anders Hultman: Banjo/Sang. Pider Åvall: Basun/Sang.

Dagens sponsor er SYDBANK

Street Parade orkestret ”Jensens Jazz Serenaders” sejler kl. 10.30 med fuld musik fra Torvet til Rosenhaven sammen med et udsnit af ”Byens Spidser”. Bandet, der er sponseret af Videncentret C4, marcherer herfra ud i byens gågader.

Del dette event

bottom of page