top of page

lør. 11. jun.

|

Rosenhaven

PAUL HARRISON BAND

Engelske Paul Harrison disker op med et yderst succesfuldt band. Musikalsk dynamik og højt niveau er om noget Harrisons varemærke, såvel som et stærkt sammenspillet udadvendt team. Præsenteres i samarbejde med DANSKE BANK

PAUL HARRISON BAND
PAUL HARRISON BAND

Tid og sted

11. jun. 2022, 11.00 – 14.00

Rosenhaven, Slotsgade 52, 3400 Hillerød, Danmark

Om eventet

Paul Harrison Band

Engelske Paul Harrison står i spidsen for et succesfuldt internationalt band, med stærke professionelle kræfter. Mangfoldighed er kendetegnene for hele Harrisons virke, som kommer til udtryk i bemærkelsesværdig stor musikalsk variation.

Et af de seneste navne på holdet er den kroatiske sangerinde Antonia, som besidder en alsidig og imponerende stemmepragt. Repertoiret favner bredt og fornyes konstant, og samtidig spiller Harrison ud med en god portion af hans kendte populære numre og traditionelle klassikere.

Varemærket er dynamik og højt niveau, såvel som et tæt sammenspillet, udadvendt og humoristisk team. Der bydes på alt fra fyrige numre til smukke ballader, sikkert leveret i alle rytmiske stilarter.

Paul Harrison Band er på banen med velkendt fuldblodsjazz, som har givet genlyd på alverdens scener siden 1998, med den altid energisk spillende kapelmester i front.

Paul Harrison: Klarinet/Sopransax/Altsax. Marc Chain: Guitar/Banjo/Sang.

Søren Stausbøl: Piano/Sang. Peter Williams: Kontrabas.Mikkel Find: Trommer.

Antonia Barisic: Sang.

Dagens sponsor er Danske Bank

Del dette event

bottom of page