top of page

lør. 06. jul.

|

Rosenhaven

Paul Harrison Band

Engelske Paul Harrison står i spidsen for et succesfuldt internationalt band. Mangfoldighed er kendetegnene for hele Harrisons virke, som hans utallige musikalske variationer vidner om. SPONSOR: Partrederiet

Paul Harrison Band
Paul Harrison Band

Tid og sted

06. jul. 2024, 11.00 – 14.00

Rosenhaven, Slotsgade, 3400 Hillerød, Danmark

Om eventet

PAUL HARRISON BAND UK/DK/SE.

Engelske Paul Harrison står i spidsen for et succesfuldt internationalt band. Mangfoldighed kendetegner  hele hans virke som kapelmester, hvor han med sikker hånd og stor musikalsk variation, har ledet sine  utallige ensembler. 

Han er garant for høj kvalitet, med et professionelt, tæt sammenspillet og udadvendt  humoristisk band.  Repertoiret favner yderst bredt, fra bandets kendte numre og traditionelle klassikere, til meget andet spændende. 

Med afsæt i Harrisons velkendte energiske spil på klarinet og sax, bydes der på alt fra fyrige  numre til smukke ballader, leveret i stramme arrangementer, og i alle rytmiske stilarter. Med på holdet  er den virtuose engelske banjospiller Sean Moyses, og sangerinden Antonia Barisic fra Kroatien, som  besidder en alsidig og helt eminent stemmepragt.  

Paul Harrison Band blev etableret i 1998 og har markeret sig stærkt på alverdens scener, med stor  popularitet hos publikum.

Link til hjemmeside: www.harrisonmusic.dk

Del dette event

bottom of page