tor. 25. nov. | Støberihallen

PAUL HARRISON BAND UK/DK/HR

Engelske Paul Harrisons disker op med et yderst succesfuldt band. Musikalsk dynamik og højt niveau er om noget Harrisons varemærke, såvel som et stærkt sammenspillet, udadvendt og humoristisk team. SPONSOR: NORDEA
PAUL HARRISON BAND UK/DK/HR

Tid & Sted

25. nov. 18.30
Støberihallen, Nordstensvej 1, 3400 Hillerød, Danmark

Beskrivelse

Paul Harrison Band

Koncerten den 25 november bliver en bragende tilbagevending til den traditionelle jazz og et gensyn med den uhyre populære Paul Harrison og hans rytmiske band, der er mestre i alle stilarter fra Traditionel-, Revival-, swing- New Orleans- og Ragtime Jazz samt Blues, Gipsy, Gospel og meget mere. Selv ligestillingen arbejder man på. Af de seks fremragende musikere er der 2 kvinder – Basunisten Lea Nielsen og den ligeså fortryllende Kroatiske sangerinde Antonia Barisic.

Det varierende og iørefaldende repertoire er tilsat et rundhåndet drys af klassiske julenumre. I Harrisons velkendte udadvendte stil, dufter det hele af rendyrket hot jazz og julestemning, i et mix af medrivende og smukke instrumental- og vokalnumre.

Paul Harrison: Klarinet/Sopransax/Altsax. Lea Nielsen: Trombone/Flygelhorn/Vokal.

Jens Fuglsang: Guitar/Vokal. Søren Stausbøl: Piano/Vokal. Peter Williams: Kontrabas. Mikkel Find: Trommer. Antonia Barisic: Vokal.

SPONSOR:

Nordea

Praktisk:

Prisen er beskeden – kr. 185 for 3 timers pragtfuld underholdning og kr. 50 for en velsmagende jazz

sandwichbolle.

Der er siddepladser til alle.

Dørene åbner kl. 17.45.

Billetter
Pris
Antal
Total
 • Koncertbillet
  185 kr
  185 kr
  0
  0 kr
 • Koncertbillet + Sandwichbolle
  235 kr
  235 kr
  0
  0 kr
 • Sandwichbolle
  50 kr
  50 kr
  0
  0 kr
Total0 kr

Del denne begivenhed