top of page

søn. 15. nov.

|

Café Slotsbio

Ronald and the Outstanding New Orleans Boys

New Orleans Jazz når det er bedst. Orkesteret består af danske top musikere. Intim VIP koncert i Cafe Slotsbio i samarbejde med NORDEA. Dørene åbner kl. 14

Ronald and the Outstanding New Orleans Boys
Ronald and the Outstanding New Orleans Boys

Tid og sted

15. nov. 2020, 15.00 – 17.30

Café Slotsbio, Frederiksværksgade 11C, 3400 Hillerød, Danmark

Om eventet

Et af de allerbedste danske New Orleans Band, der den 13. juli sidste år nærmest væltede Rosenhaven, og modtog en stående ovation, der først stoppede da bandet tilbød et par ekstra nummer.

Orkesteret er ” Ronald and the Outstanding New Orleans Boys” der består af følgende topmusikere fra den danske Jazz scene:

Chris Tanner:  Klarinet og vokal

Jack Andersson: Trompet

Ole Olsen (Junior): Sax

Per Jacobsen: Piano og vokal

Jens Kristian Andersen: Bas

Ronald Andersen: Trommer

Koncerten præsenteres i samarbejde med NORDEA. En kæmpe tak til bankdirektør Mikkel Bjerrum.

For at sikre at alle får en god og tryg jazzmusikoplevelse, har Café Slotsbio indført en række forholdsregler, som gør det muligt for gæster og personale at følge sundhedsmyndighedernes retningslinjer på bedste vis.

Der er indført nyt loft for antal gæster i salen, og der vil være ekstra afstand i form af tomme sæder mellem biografens gæster. Man kan dog sagtens købe samlede billetter, så man kan sidde sammen med sine nære relationer uden afstand. Endvidere skal du komme i god tid for at mindske kødannelser, sammenstimling og fysisk kontakt. Så får du også tid til at købe drikkevarer mm. I cafeen er der gjort plads til et begrænset antal borde for at holde afstand, hvor du er velkommen til at sidde og nyde en Hansen is, kaffe, vin eller en kold fadøl, inden du går ind i salen, hvor du også må medbringe dine drikkevarer. Betal gerne med betalingskort eller mobilepay.

Billetter

  • Koncert. Siddeplads, unum.

    Køb drikkevarer i baren og medtag gerne i salen.

    150,00 kr.
    +3,75 kr. Servicegebyr
    Udsolgt

dette event er udsolgt

Del dette event

bottom of page