top of page

lør. 15. jun.

|

Rosenhaven

Second Line Jazzband

Første gang i Rosenhaven. SPONSOR: Lars Nielsen Blik og Rør

Second Line Jazzband
Second Line Jazzband

Tid og sted

15. jun. 2024, 11.00 – 14.00

Rosenhaven, Slotsgade, 3400 Hillerød, Danmark

Om eventet

Second Line Jazzband fra Gøteborg i Sverige startede deres karriere allerede tilbage i 1989 og på det tidspunkt var de fleste af bandets medlemmer teenagers. Der er i dag stadig tre af bandets oprindelige sex medlemmer tilbage.

Second Line Jazzband har hurtigt etableret sig som et af Europas mest populære traditionelle jazzbands og har spillet på de fleste klubber, festivaler og har medvirket i både TV og radio udsendelser i lande som Danmark, Finland, Norge, Tyskland, Frankrig, Schweiz, Holland, Belgien, England, Irland, Skotland, Litauen og selvfølgelig i Sverige.

Orkestret har udgivet 15 Cd’er, hvoraf den seneste “30 Years Anniversary” kom på markedet i august 2019. Second Line Jazzbands popularitet skyldes musikernes store formåen til at skifte stilarter, repertoire og musikalske retninger under en koncert og samtidigt være tro mod den New Orleanske inspirerede stil bandet har.

Bandet er i konstant udvikling og repertoiret spænder sig fra alt mellem Bunk Johnson og

Kid Ory til Bob Dylan, via Louis Prima og Irving Berlin.

Krydret med blues og gospel, skaber disse - endnu relativt unge - musikere en energi som man sjældent forbinder med den traditionelle jazzen.

Del dette event

bottom of page