top of page

”Jazz i Rosenhaven” HASTER MED AT UDSENDE DENNE NYHED FRA ”JazzDanmark” - LYT MED PÅ TORSDAG D. 30/4

Opdateret: 11. mar. 2021

Vi skal derfor kort  forklare hvad JazzDanmark  er ved at citere følgende fra organisationens hjemmeside:

"JazzDanmark bidrager til at udbrede jazzen og udvikle hele musiklivet, ved at skabe værdi for mennesker gennem nye møder, oplevelser og samarbejder - i og omkring jazz i Danmark og dansk jazz i udlandet."

Yderligere oplysninger om denne interessante organisation kan findes på www.jazzdanmark.dk


Læs nyheden fra JazzDanmark herunder.


Med venlige og swingende Jazz hilsener


Jazz i Rosenhaven


 

International Jazz Day markeres med koncerter i hele landet

Jazz Five spiller til International Jazz Day, der kan opleves på livestream.

Foto: Jazz Five


International Jazz Day skulle have være markeret med et heldagsarrangement i Tivoli, men bliver i stedet afholdt i baggårde og haver rundt omkring i hele Danmark. Gå ikke glip af den store fejring af jazzen nu på torsdag den 30. april hvor over ti orkestre vil give dig et skud aktuel dansk jazz, som du kan følge med i live fra sofaen. Dansk jazz hele dagen Fejringen af den UNESCO-beskyttede mærkedag havde til formål at samle jazzklubmedlemmer fra hele landet i Tivoli, derfor er musikprogrammet udvalgt efter ønsker fra jazzklubberne. Jazzklubmedlemmer og andre interesserede opfordres derfor til at følge med på livestream, hvor der sendes danske jazzkoncerter live hele dagen. Programmet vil være næsten det samme som det oprindelige i Tivoli, dog foruden den store Glassalskoncert One Hundred og den stort opslåede jazzklubkonference. De vil begge blive flyttet til en ny dato i efteråret. Alle orkestrene der var udvalgt til dagens udendørs program vil i stedet for scenerne i Tivoli spille i baggårde, haver og pladser vidt omkring i landet, og sprede glæde lige fra Præstø til Silkeborg. Alle koncerterne bliver livestreamet via JazzDanmarks Facebookside, så hele Danmark kan følge med fra sofaen. Følg med på JazzDanmarks Facebook her. Program

Augustinus Fonden, som i forvejen støttede projektet, er årsagen til at dagen stadig kan gennemføres, da deres bevilling konverteres til denne nye udgave af International Jazz Day.


Tivolis nye jazzpris uddeles

Selvom Tivoli er lukket for publikum den 30. april, bliver der stadig spillet en enkelt koncert i haven, hvor den nyindstiftede Tivolis Jazz Pris også vil blive uddelt. Prisen er målrettet mod et ungt talent og modtageren får ud over æren, en check på 50.000 kr. Prismodtageren spiller herefter en koncert med Tivoli Ensemblet på den hyggelige scene i Orangeriet. 


Efterfest i Aalborg Efter det officielle program slutter, sendes stafetten videre til JAZZ9TUS i Aalborg. Her markeres International Jazz Day i Musikkens Hus. Der streames koncerter fra kl 21, hvor Fredrik Lundin og senere Kenneth Dahl Knudsen Trio er blandt de optrædende.


Paul Harrison Band med Camilla var et af de bands jazzklubberne ønskede skulle spille til International Jazz Day

Foto: Paul Harrison Band


Lyt til de optrædende bands

Som opvarmning til International Jazz Day, kan du lytte til de optrædende bands.  Du skal bare klikke på bandnavnet for at høre de forskellige kunstnere.

77 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Opmerkingen


bottom of page