top of page

ALLE KONCERTER I ROSENHAVEN SOMMER 2020 ER AFLYST

Opdateret: 7. maj 2020

Kære Jazzentusiaster.


Vi har én dårlig nyhed samt mange gode nyheder til jer. Vi starter med den dårlige:

På grund af den meget omtalte virus har Folketinget gennemført en række begrænsninger, der gør det umuligt for os at gennemføre sæson 2020 i Rosenhaven, som skulle have været startet den 13. juni 2020.


Alle jazzkoncerter i Rosenhaven i sommeren 2020 er desværre aflyst!

En gentagelse af sådan et dejligt billede for vi nok ikke at se igen før i sommeren 2021 hvor vi vender stærkt tilbage..


 

Vi ved, at rigtig mange af jer havde set frem til den 13. juni, hvor vi igen skulle mødes på Danmarks smukkeste jazz spillested for at høre et jazzprogram i verdensklassen – og vi havde glædet os til at nyde frugterne – de mange gæster – af en hel masse slid og slæb. En af de gode nyheder er, at ”Jazz i Rosenhaven” starter op igen den 12. juni 2021. En anden god nyhed er, at vi har aftalt med de orkestre, vi bliver snydt for i år, at de kommer tilbage i 2021.

En tredje god nyhed er, at om lidt over ½ år – den 23. oktober, skal I høre ”JESSE’S New Orleans Jazz Band” i Støberihallen. ÅH – hvor ”blir’” det dejligt igen at skulle høre rigtig god traditionel Jazzmusik.


Og hvor køber I så billet, før de er udsolgt, og I skal skrives på venteliste? Det er den fjerde gode nyhed. Det gør I ved at gå ind på vores nye opdaterede hjemmeside www.jazzirosenhaven.dk ,som i sig selv er en stor og god nyhed.


Efterårskoncert i Støberihallen: Jessie's New Orleans Band.

Næste koncert bliver derfor efterårskoncerten i Støberihallen med Jessie's New Orleans Band. Du kan læse meget mere om koncerten og orkesteret samt købe billetter på vores hjemmeside her. Denne koncert sponsoreres af NORDEA.144 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page