top of page

NY HJEMMESIDE

Så er der swingende glade nyheder fra holdet bag Jazz i Rosenhaven. Vores ny hjemmeside er i luften på samme adresse som altid jazzirosenhaven.dk. Den har fået et nyt udtryk og lidt flere muligheder, blandt andet er der nu billetsalg til de to årlige koncerter i Støberihallen. Og selvfølgelig kan du læse om alle koncerterne og vore sponsorer af Jazz i Rosenhaven - "Danmarks Smukkeste Jazzspillested".


Øverst på forsiden vil der altid stå den næste koncert. Ruller man ned kan man læse lidt om de forskellige muligheder som også er at finde i menuen øverst.


Vi hører gerne om ris og ros eller gode ideer til noget du evt. savner på den ny hjemmeside. Skriv da til Os på: webmaster@jazzirosenhaven.dk.


Nyhedsbrev. Da vi utrolig gerne vil have alle jazz-glade koncertgængere til at høre fra os i ny og næ og vi gerne vil høre hvor I kommer fra håber vi at alle jer vil tilmelde sig vores Nyhedsbrev fra den nye hjemmeside - tilmeldingsformularen findes i bunden af hjemmesiden uanset hvilken menu du står i. Vi kræver blot din email-adresse og postnummer.

Du vil da også modtage en email med besked når der er nye indlæg/artikler mm. på siden Nyheder.


Af hensyn til persondataloven vil vi gerne bede jer alle om at tilmelde jer igen selvom I denne gang måske også har modtaget dette link fra en email via det gamle system.Ja tilmeld dig nyhedsbrevet og vent på sommer så vi kan tænke:

"Bare det snart var lørdag - og man sad nede i Rosenhaven".


 

Læs også mere om baggrundshistorien og holdet bag Jazz i Rosenhaven - på siden 'Baggrund'.


Øverst fra venstre til højre: Søren Wiberg, Gert Christiansen, Stig Deichmann

Nederst fra venstre til højre: Ole Hjulgaard, Peter Jacob Larsen, Aage Rønde.


PS. Vi har sluppet hjemmesiden løs selvom alle billeder fra tidligere år ikke er kommet med endnu. Der vil blive skrevet en nyhed om det når der er kommet flere gallerier fra tidligere år med på hjemmesiden.

148 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page