top of page

THE FRENCH/DANISH DIXIE JAZZ QUINTET, 24. NOV.

Der er mulighed for at blive beriget med endnu en stor jazz oplevelse i Støberihallen i år.

Det er vores venner i Black Star Music der d. 24. november, afholder en lille verdenspremiere på et nyt samarbejde mellem en dansk og fire fremragende franske dixie-jazz musikere.


VERDENSPREMIERE! I Ejegod Jazzklub har man været med til at sammensætte og booke en fænomenal sammensætning af stjernemusikere fra Frankrig og Danmark, som har resulteret i at vi helt SENSATIONELT kan præsentere dette band i Danmark, Hillerød på deres verdenstourne med Dixieland jazz / New Orleans Jazz.Jazz i Rosenhaven anbefaler alle vore kære gæster at købe billet og få en stor oplevelse.

Koncerten afvikles med publikum siddende ved runde cafeborde og med mulighed for tilkøb af en jazz-sandwichbolle som I også kender fra vores egne koncerter.


Billetterne købes på Black Star Music's hjemmeside, som du finder via knappen herunder.
FRENCH/DANISH DIXIE-JAZZ QUINTET

Der er tale om et sammensat band af fantastiske musikere fra Frankrig - kombineret med en dansker, der er uovertruffen på sin trombone.


Franskmændene kender vi fra 2 andre sammensatte bands, vi har haft gennem tiden - nemlig "Woman of the World Jazzband” - og "Mix Double Jazzband”.


Denne overvejende kvindelige Quintet: FRENCH/DANISH DIXIE-JAZZ QUINTET (2 mandlige tilstedeværelse er jo helt rimeligt) giver dig glad og sprudlende jazzmusik i en række forskellige farver: New Orleans jazz og caribisk musik.


I vil høre den berømte franske klarinettist Aurélie Tropez Klarinet og vokal og vores fantastiske danske basunist og vokalist Nikolai Bøgelund.

De bliver akkompagneret af den sprudlende percussionist Déborah Tropez på trommer, vaskebræt og vokal, - Patricia Lebeugle, vidunderlig og blændende kontrabassist, samt den meget talentfulde Alexis Lambert på banjo.


Line Up: Aurilie Tropez: - Klarinet og Vokal Deborah Tropez: - Trommer Patricia Lebeugle: - Bas Alexis Lambert: - Banjo - alle fra Frankrig Nikolai Bøgelund: - Trombone og Vokal , fra Danmark


189 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page